Zwemmen bij HUP Mierlo

Een mooie blog van een deelnemer van Zwemmen bij HUP.

Vandaag voor de eerste keer gezwommen bij HUP via de Cirkel, en het was geweldig 👍🏼.

Was zelf wel beetje onzeker, nl een van de eerste keren in badpak verschijnen na borst amputatie en het was meer dan een warm bad waar we in konden en mochten stappen..
De gasten van de cirkel waren allemaal heel lief en aardig, en we hebben ook nog aan aqua joggen gedaan (wat best zwaar is hoor, kan nl niet met voetjes aan de vloer als je je met die drijfblokken op mag drukken), en onder de ‘bezielende leiding’ van volgens mij Erik), (en had mijn brilletje niet op dus weet het niet helemaal zeker, EN ben niet zo goed in namen 😇😇) [Het was Franz, onze vaste invaller voor agua-joggen].

Het was het wel een hele belevenis en zeker heerlijk om te doen. Na het zwemmen nog heerlijk opgewarmd in het bubbelbad en toen ook nog verwend met een bakkie koffie en er had iemand heerlijk fruit meegenomen en koekjes…jaja…..

Daarna nog lekker ff in de sauna. En toen was het voor mij wel genoeg voor de eerste keer. En zeer zeker voor herhaling vatbaar…

De Cirkel is voor mij in ieder geval een ‘geluk bij een ongeluk’ dat ik daar kennis heb mee mogen maken en genieten van de goede zorgen en de lieve mensen die daar hun tijd in steken.

Dank 🙏🏽🙏🏽

Natascha (alias Wollig Spijkertje)

ANBI geregistreerde Stichting

 NL 28 RABO 0138 2281 40

NIEUWSBRIEF

Wat voor nieuws wilt u ontvangen


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:30 tot 16:00
Dinsdag: 09:30 tot 12:00
Woensdag: 09:30 tot 12:00
Donderdag: 09:30 tot 16:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuws en agenda mede mogelijk dankzij

Ditisonzewijk.nl

Share This