Woensdag 23 juni komt Evelien van der Werff inloophuis De Cirkel bezoeken!

Lees hieronder haar verhaal:

Borsten kwijt, baan kwijt maar wel een fiets en een missie dit zijn de eerste regels op de website van Evelien van der Werff: https://www.evelienvanderwerff.info/evelienbrengtgeluk

De 57 jarige Evelien heeft tweemaal borstkanker overleefd. Door corona besloot Evelien te stoppen met vliegen, na 34 jaar, bij de KLM en een boek te schrijven ‘Dit boek brengt geluk’. Nu gaat ze iets doen waar ze ook gelukkig van wordt en waarmee ze een creatieve bijdrage kan leveren aan de wereld van kanker.

En daarom gaat Evelien in 6 weken op de fiets langs alle 75 Inloophuizen in Nederland voor een goed gesprek, het opnieuw vinden van geluk en om meer bekendheid te geven aan het bestaan van inloophuizen.

Te veel mensen weten nog niet van het bestaan van de inloophuizen en Evelien wil deze hulp voor mensen geraakt door kanker, naasten en nabestaanden meer bekendheid geven. De inloophuizen zijn namelijk erg belangrijk voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Waar de ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen de inloophuizen voor de psychosociale ondersteuning. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit wordt gedaan met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Op woensdag 23 juni, om 15:00 uur, mogen we Evelien verwelkomen bij inloophuis De Cirkel. Om het bereik van deze actie zo groot mogelijk te maken vragen wij aan ieder deze actie  zo veel mogelijk bekendheid te geven in je eigen familie, vrienden en kennissenkring, Informatie over de actie en hoe je kunt doneren vind je op de actiepagina van Evelien.

actie: https://acties.kwf.nl/fundraisers/evelienwerff

Door corona konden veel fondsenwervende activiteiten niet door gaan en missen de inloophuizen veel geld. Daarom haalt Evelien met haar fietstocht ook geld op om aan het eind van haar fietstocht aan alle inloophuizen in Nederland een bedrag te kunnen overhandigen.

ANBI geregistreerde Stichting

 NL 28 RABO 0138 2281 40

NIEUWSBRIEF

 

Wat voor nieuws wilt u ontvangen


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:30 tot 12:00
Dinsdag: 09:30 tot 12:00
Woensdag: 09:30 tot 12:00
Donderdag: 09:30 tot 12:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Share This