Verlies van gezondheid: van vechten naar kracht. 

Verlies van gezondheid:

             van vechten naar kracht. 

Woensdag 27 november om 19.30 uur verzorgt Noëlle Loomans-Kuijpers, psychosociaal therapeut / psycholoog i.o. een lezing over verlies van gezondheid: van vechten naar kracht. De gratis lezing wordt gehouden in regionaal inloophuis De Cirkel, Evertsenstraat  19 in Helmond.

 De lezing zal gaan over het verlies van gezondheid. Mentale gezondheid met name. Want naast het lichamelijke vechten tegen kanker vindt er ook een psychisch proces plaats. Dikwijls komen deze klachten niet direct naar voren. Het is vaak lastig om gevoelens die spelen bespreekbaar te maken. Zowel binnen de naaste omgeving als naar de hulpverlening. Op deze avond bespreekt ze ook hoe je middels deze inzichten je mentale kracht kunt versterken.

Verlies

Noëlle Loomans-Kuijpers is werkzaam in haar praktijk ‘Therapiepraktijk Amiant’ in Asten. Binnen haar praktijk heeft ze zich gespecialiseerd in rouw en verlies begeleiding en therapie. Bij Rouw en verlies denken we in eerste instantie aan het verlies van een overlijden van een dierbare. Maar verlies heeft meerdere aspecten. Verlies van gezondheid bijvoorbeeld neemt een belangrijke plaats in haar aandachtsgebied. Naast rouw en verlies therapie werkt ze  ook met ACT-therapie, EMDR en beeldende therapie. Dit kan zijn binnen een individuele setting, maar er worden ook lotgenotengroepen georganiseerd, lezingen en ontmoetingsavonden.

Bekijk hier  rechtstreeks de video waarin zNoélle verteld wat zij in haar praktijk doet.
Bezoek hier de website.

ANBI geregistreerde Stichting

 NL 28 RABO 0138 2281 40

NIEUWSBRIEF

Wat voor nieuws wilt u ontvangen


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:30 tot 16:00
Dinsdag: 09:30 tot 12:00
Dinsdag avond*: 18:30 tot 20:30
Woensdag: 09:30 tot 12:00
Donderdag: 09:30 tot 16:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

*Geopend voor o.a. yoga lessen.

Nieuws en agenda mede mogelijk dankzij

Ditisonzewijk.nl

Share This