Natascha Smeekens wandelt de Elfstedentocht voor De Cirkel, VIPE en KWF

 

Natascha Smeekens uit Handel wandelt van 11 t/m 14 november op een loopband de Elfstedentocht in café ’t Hart in Handel. De opbrengst van de sponsorloop gaat naar inloophuis De Cirkel, VIPE en KWF. Natascha loopt  de 207 kilometer tijdens de openingsuren van café ’t Hart in Handel.
‘Ik heb geluk gehad dat ik twee keer een kankerproces goed heb afgesloten. De eerste keer werd ik door het bevolkingsonderzoek eruit gehaald. Ik voelde me kerngezond, maar had toch borstkanker. Drie maanden later was het weer raak. Deze keer longkanker en ook toen voelde ik me goed,’ vertelt Natascha. ‘Na het medisch proces van borstkanker afgerond te hebben, kwam ik in contact met De Cirkel, het regionaal inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Na genezen te zijn van borstkanker wilde ik uit dankbaarheid, dat het bij mij zo goed verlopen was, een sponsortocht wandelen. Wandelen is mijn lust en leven. Maar corona stak helaas een stokje voor de lange afstandswandeling. Maar uitstel is geen afstel. Na twee jaar wachten gaat de sponsorloop er komen. Inloophuis De Cirkel, VIPE die gratis pruiken weggeeft en het KWF kunnen best een steuntje in de rug gebruiken. Daarom begin ik donderdag 11 november met een indoor lange afstandswandeling op een loopband in café ’t Hart. Elke dag zo’n 50 kilometers.’
Steun
‘Sponsorgeld is welkom en gaat in zijn geheel naar de drie projecten. Hoe je kunt sponsoren? Kijk op mijn website www.wolligspijkertjeloopt.nl. Voor mensen uit Gemert die willen steunen: van 25 oktober tot 7 november kunt u uw emballagebonnetje bij Jumbo Gemert inleveren voor de drie goede doelen. Natuurlijk bent u ook welkom in café ’t Hart om mij aan te moedigen. Elk vorm van steun is van harte welkom.’

ANBI geregistreerde Stichting

 NL 28 RABO 0138 2281 40

NIEUWSBRIEF

 

Wat voor nieuws wilt u ontvangen


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:30 tot 12:00
Dinsdag: 09:30 tot 12:00
Woensdag: 09:30 tot 12:00
Donderdag: 09:30 tot 12:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Share This