Afgelast: De wachtkamer

‘De wachtkamer’ ivm omstandigheden afgelast:

Documentaire/theaterproductie bij inloophuis De Cirkel

Op zaterdagavond 26 oktober om 20.00 uur presenteert regionaal inloophuis De Cirkel in wijkcentrum De Fonkel in Helmond ‘De wachtkamer’ een gratis documentaire/theaterproductie van het Freedoml Theatre uit Eindhoven. In de documentaire en theaterproductie vertellen vrouwen over hun angsten, vreugde, vriendschap, liefde en omgaan met sterfelijkheid in de tijd waarin bij de vrouwen borstkanker bezit van hun leven nam. Een periode waarin de wachtkamer vaak centraal stond.

Nadat theatermaakster Kim Don zelf geconfronteerd werd met kanker, raakte ze gefascineerd door alles wat ze als patiënt doormaakte. Dat wat zo ver van haar normale leven lag: de emoties, angst, fysieke pijn, de eenzaamheid van het ziek zijn, de wachtkamer, het wachten op uitslagen, het wachten op onderzoeken,  bloedtesten, scans en chemokuren.

Het wachten op leven of op de dood. Maar ook de andere kant, de liefde van vrienden, man en kostbare momenten met kinderen en lotgenoten. In de documentaire en theaterproductie komen respectievelijk vijf en twee vrouwen in een wachtkamer aan het woord die de vele aspecten van deze periode belichten. Dieptepunten, maar toch ook nog hoogtepunten.
de-cirkel-logo-groot

8 totaal aantal vertoningen, 8 aantal vertoningen vandaag

Dit is niet ok

ANBI geregistreerde Stichting

 NL 28 RABO 0138 2281 40

NIEUWSBRIEF

Wat voor nieuws wilt u ontvangen


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:30 tot 16:00
Dinsdag: 09:30 tot 12:00
Dinsdag avond*: 18:30 tot 20:30
Woensdag: 09:30 tot 12:00
Donderdag: 09:30 tot 16:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

*Geopend voor o.a. yoga lessen.

Nieuws en agenda mede mogelijk dankzij

Ditisonzewijk.nl

Share This