De Cirkel: goede doel bij Kabaal

De Cirkel goede doel bij KABAAL!

Woensdag 29 mei is het dan eindelijk zover: Kabaal in De Cacaofabriek! Alweer voor de tiende keer staat hét talent van ROC Ter AA ‘on stage’. Studenten en docenten beginnen om 19.00 uur met ‘n avondvullende
line-up voor ons met onder meer pop, hiphop, rap, moderne dans, lieve liedjes, pencak silat, ‘n act van een dragqueen, en meer. DJ Spinn’m en DJ KSSLS sluiten de avond af met dansbare grooves..

Kabaal-bbq
Van 17.30 tot 19.00 uur kun je genieten van het uitgebreide bbq-buffet op het terras bij de Cacaofabriek. Gezellig, lekker ‘n een mooi begin van de avond. Bovendien steun je hiermee het goede doel want € 2,50 van het bedrag gaat rechtstreeks naar dat potje. Iets voor jou, en je collega’s?

De bbq-toegangsbandjes koop je al voor € 20,00 (is ínclusief toegang popzaal) bij de bekende verkooppunten. Eet je graag vegetarisch?
No problem, wél even melden bij het verkooppunt.
NB: de bbq- bandjes zijn tot 20 mei te koop.

Goed doel
De opbrengst van deze Kabaaleditie gaat naar Inloophuis De Cirkel in Helmond; een plek voor mensen die zelf, óf in hun gezin te maken hebben met kanker. Om een kop koffie te drinken en met elkaar te praten, of om aan een activiteit of workshop mee te doen. Het Inloophuis heeft nu vooral oudere bezoekers, maar wil ook een ruimte voor jeugd gaan inrichten. En daar willen we graag ‘Kabaal’ voor maken, want die jongeren hebben het in zo’n situatie al moeilijk genoeg..

Kaartverkoop
Een toegangsbandje voor Kabaal koop je in de voorverkoop voor € 3,50 bij de volgende verkooppunten:
Keizerin Marialaan: receptie, Inge (2.10) en communicatie (3.10);
Nieuwveld: Harold, Wilma (0.09);
Gasthuisstraat: Rick (conciërgeruimte);
Goorsedijk: Peter (docentenruimte);
Of woensdag 29 mei bij de Cacaofabriek, maar dan betaal je € 4,-.
Let op: doe ‘m niet te strak, de sluiting kan nl. niet terug..

Meer info
Wil je alles volgen? Zien wie straks op het podium staan? Welk optreden ze gaan doen? De aftermovie van vorig jaar zien? Precies weten wat je bij de bbq krijgt? Kijk voor deze info op kabaal.roc-teraa.nl, en check de facebookpagina en insta van Kabaal rocteraa voor echt álle updates!

Festival kabaal is hét festival van ROC Ter AA. Het is uniek, het is fun en het heeft kwaliteit. De dag erna kan iedereen uitslapen (Hemelvaart), en zo’n avond wil (kun, moet) je gewoon niet missen..

Tot woensdag 29 mei, tot Kabaal!

ANBI geregistreerde Stichting

 NL 28 RABO 0138 2281 40

NIEUWSBRIEF

 

Wat voor nieuws wilt u ontvangen


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:30 tot 12:00
Dinsdag: 09:30 tot 12:00
Woensdag: 09:30 tot 12:00
Donderdag: 09:30 tot 12:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Share This