Dankwoord van Jamey, ontvanger Cirkelvrijwilligersprijs 2018

Voor de mensen die geen FaceBook hebben en niet aanwezig konden zijn op de Open dag. Hieronder de lekst die Jamey op zijn Facebook pagina heeft geplaatst.
En voor alle duidelijkheid,Jamey is de maker van deze website!


Gistermiddag laat op 4 februari, wereldkankerdag ben ik door mijn lieve vrouwtje meegelokt naar de open dag van Inloophuis de Cirkel waar ik tot mijn grote verassing de Cirkel prijs in ontvangst mocht nemen voor vrijwilliger van het jaar.

Zoals vele van jullie wellicht weten, maar sommigen onder jullie ook niet is Stichting Inloophuis de Cirkel het regionale inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Het is een plek waar lotgenoten in een fijne omgeving elkaar kunnen ontmoeten, mee kunnen doen aan een scala van activiteiten,

Lezingen kunnen bijwonen, of simpelweg onder het genot van een kopje koffie gezellig kunnen buurten, dit alles in een welkome, vriendelijke omgeving.

Het kunnen bijdragen aan zo’n belangrijk instituut is daarmee op zichzelf dan al zeer dankbaar werk (en een aanrader voor diegene die nog vrijwilligerswerk zoeken).

Gister mocht ik aanschouwen hoe mijn naam toegevoegd werd aan een illuster rijtje van mensen die allen op hun eigen manier een bijzondere en speciale bijdrage leveren aan dit mooie doel.

En toch kan ik ook niet om het feit heen dat ik ondanks mijn dankbaarheid voor deze eer dit jaar, even stil moet staan bij alle anderen die dagelijks, wekelijks in de weer zijn om het inloophuis draaiende te houden, de mensen met een passie voor dit mooie doel en die hun beste glimlach naar voren zetten om een ieder te verwelkomen en te laten thuis voelen.

de echte helden van het inloophuis.

Ondank dat de Cirkel trofee in mijn huiskamer staat is deze niet alleen voor mij.

ZEKER niet, Ik deel deze eer samen met Erik Jager, wiens welbekende vriendelijkheid en gezelligheid het altijd tot een zeer fijne samenwerking maakt.

Voor het inloophuis de Cirkel heb ik de eer gehad zo’n drie jaar geleden een compleet nieuwe site te mogen ontwerpen en bouwen en deze de afgelopen jaren ook te mogen bijhouden. En mede te mogen helpen bij de huisstijl en de diverse online processen.

Voor sommigen wellicht gezien als een kleinigheidje, maar desalniettemin een waarvoor ik hun dankbaarheid heb mogen ontvangen.

En waarvoor ik op mijn beurt dankbaar ben voor de eer.

En voor diegene die mijn bijdrage oprecht mogen zien als een kleinigheidje, Moge ik hen uitdagen tot hun eigen bijdrage van een kleinigheidje.
Iedere bijdrage zowel groot als klein is welkom. Iedere bijdrage is er een. En voor iedere bijdrage is men je dankbaar.

Vrijwilligers zijn altijd welkom en nodig, zowel hier als elders.

Mijn dank aan het bestuur van inloophuis de Cirkel

Jamey.

 

ANBI geregistreerde Stichting

 NL 28 RABO 0138 2281 40

NIEUWSBRIEF

Wat voor nieuws wilt u ontvangen


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:30 tot 16:00
Dinsdag: 09:30 tot 12:00
Woensdag: 09:30 tot 12:00
Donderdag: 09:30 tot 16:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuws en agenda mede mogelijk dankzij

Ditisonzewijk.nl

Share This