Cirkelprijs 2022 Mariëtte van Hooff

Mariëtte van Hooff is vrijwilliger van het jaar 2022 bij De Cirkel. Mariëtte zet zich als vrijwilliger al jarenlang enthousiast in om vitaliteit van mensen met kanker en naasten centraal te zetten. Met bijeenkomsten, lezingen en persoonlijke begeleiding.

Begin 2015 kwam vitaliteitscoach/therapeut Mariëtte via een bevriende vrijwilliger in contact met het inloophuis en begon meteen met het organiseren van bijeenkomsten en het geven van lezingen. Ziekte, verdriet of negatieve ervaringen kunnen zwaar op iemand drukken en zich op verschillende manieren negatief uiten, zowel fysiek als emotioneel. Mariëtte heeft zich al die jaren ingezet om oplossingen of denkrichtingen te zoeken voor gasten van de Cirkel. Haar enthousiasme ging zo ver dat ze er een werkboek (Anders over leven met kanker) over heeft geschreven dat drie jaar geleden tijdens de jaarlijkse Wereldkanker dag werd gepresenteerd.

Maar haar gedrevenheid ging verder. Samen met jonge vrouwen met kanker heeft ze de Bondgirls opgezet. Een groep jonge vrouwen, meestal nog actief in het arbeidsproces, die hun specifieke problemen of obstakels waar ze tegenaan lopen met elkaar bespreken. Tijdens een bijeenkomst van de Bondgirls, 1 februari – enkele dagen voor de jaarlijkse Wereldkankerdag (4 februari) – werd Mariëtte de Cirkelprijs overhandigd door Astrid Veeris, voorzitter van De Cirkel. Een welverdiend compliment voor zoveel betrokkenheid en inzet.

ANBI geregistreerde Stichting

 NL 28 RABO 0138 2281 40

NIEUWSBRIEF

 

Wat voor nieuws wilt u ontvangen


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:30 tot 12:00
Dinsdag: 09:30 tot 12:00
Woensdag: 09:30 tot 12:00
Donderdag: 09:30 tot 12:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Share This