2 juli Speelhuis Helmond: Muziek helpt

De Cirkel,
12 jaar geleden kwamen 5 vriendinnen, die allemaal geconfronteerd waren met kanker, tot de conclusie dat er na de diagnose, tijdens de behandeling en in het lange traject daarna om weer vertrouwen te krijgen in het eigen lijf, geen geschikte plaats was om elkaar te ondersteunen. En dus namen ze het initiatief voor het oprichten van een laagdrempelig Inloophuis.

De Cirkel.
In 12 jaar tijd uitgegroeid tot een ‘centrum voor leven met en na kanker’.
Een centrum waar ruim 4000 keer per jaar iemand als gast binnenloopt voor lotgenotencontact, een luisterend oor, lezingen en deelname aan een van de vele aangeboden activiteiten om even te ontspannen. Gelukkig, maar ook helaas, een succesverhaal omdat steeds meer mensen geconfronteerd worden met kanker!

Maar bovenal een succes omdat er liefst 75 vrijwilligers bereid zijn om een deel van hun vrije tijd te investeren in het Inloophuis. Gelukkig ook 12 Helmondse bedrijven die, gedurende meerdere jaren een financiële bijdrage leveren en die samen met de donaties van Goede Doelen stichtingen, serviceclubs en particulieren de rekeningen voor de vaste lasten betalen.
En al deze fantastische mensen verdienen een grootse muzikale blijk van waardering. En die krijgen ze dit jaar op zaterdag 2 juli in het Speelhuis in Helmond.
Mario Cortenbach, Bram Bosmans (ex- Striepke Veur) en Roland Schriks organiseren “Helmonders zingen…… Robert Long”.
Een keur aan bekende Helmondse amateur-vocalisten, bandleden en medewerkers gaan belangeloos een onvergetelijke avond presenteren in het Speelhuis dat hiervoor gratis gebruikt mag worden!
En de netto-opbrengst gaat naar de kas van De Cirkel.

Er zijn nog kaarten te koop (15 euro) direct bij het Speelhuis. Dus kom mee genieten en kom applaudisseren voor iedereen die De Cirkel steunt.

ANBI geregistreerde Stichting

 NL 28 RABO 0138 2281 40

NIEUWSBRIEF

 

Wat voor nieuws wilt u ontvangen


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:30 tot 12:00
Dinsdag: 09:30 tot 12:00
Woensdag: 09:30 tot 12:00
Donderdag: 09:30 tot 12:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Share This